Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Zonnepaneel-subsidies.nl Alle informatie over zonnepanelen!
Zonnepaneel-subsidies.nl

Zonnepanelen voor tempel

Tempels bestaan al sinds het verre verleden. Wereldwijd maken tempels deel uit van vele verschillende culturen. Tempels behoren echter niet alleen tot de geschiedenis. Ook in het hier en nu zijn er veel tempels te vinden met een grote diversiteit aan activiteiten. Een tempel kan een gebouw of ruimte zijn waar religieuze bijeenkomsten plaatsvinden en goden vereerd worden. Bekend zijn de zonnetempels uit het oude Egypte. In deze zonnetempels werd de zonnegod vereerd en ze waren specifiek gericht op de cultus van Ra. Wanneer je daarom vandaag de dag een tempel voorziet van zonnepanelen, dan geef je de tempel een duurzame toekomst met oog en respect voor het verleden.

Oppervlak tempelcomplex

In Nederland doen veel tempels dienst als plek om te mediteren en om met jezelf in contact te komen. Zo zijn er boeddhistische tempels en tempels die gericht zijn op spiritualiteit. Hierin kun je werken aan je lichamelijke en geestelijke blokkades en wordt innerlijke vrede gestimuleerd. Wanneer een tempel uit meerdere gebouwen bestaat spreek je van een tempelcomplex. Het dak oppervlak hiervan is doorgaans groot en daarmee zeer geschikt voor het plaatsen van een zonnepanelen systeem. Daarbij past deze natuurlijke energieopwekking heel goed bij de activiteiten die in de tempel plaatsvinden.

Subsidieregelingen

Landelijk zijn er meerdere subsidieregelingen om de zonnepanelen installatie op de tempel mogelijk te maken. Meestal is ook de lokale overheid genegen hier een steentje aan bij te dragen. De gemeente hecht veel waarde aan een duurzame leefomgeving, nu en in de toekomst.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kies voor een erkende installateur en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende zonnepaneel installateurs