Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Zonnepaneel-subsidies.nl Alle informatie over zonnepanelen!
Zonnepaneel-subsidies.nl

Energiebespaarregeling

Heb je al eens gehoord van de Energiebespaarregeling voor zonnepanelen? Als je nu niet het geld hebt om te investeren, kan er een lening worden afgesloten en dan heb je toch de opbrengst van de zonnepanelen. Dit kan sinds 2014. Doordat de overheid wil dat er veel meer gekozen wordt voor duurzaamheid, is ook de keuze voor zonnepanelen aan de orde. Het wordt dan ook vanuit alle kanten gestimuleerd. Je kunt hierdoor veel energie besparen ook al heb je er geen kapitaal voor.

Investeren in zonnepanelen

De investering in zonnepanelen is eenmalig. Je hebt eenmalig een vaste prijs die betaald gaat worden. Dat bedrag lijkt misschien hoog, maar je kunt het zelf snel terug verdienen. Bekijk dan ook eens welke subsidies er zijn, de BTW die je terug kunt vragen en dan nog eens het salderen wat mogelijk wordt gemaakt. Hierdoor wordt het aanschaffen en het investeren in de zonnepanelen voor iedereen wel aantrekkelijk. Je kunt ook met een Energiebespaarregeling meedoen en dan bekijken wat jij daardoor kunt besparen. Ieder jaar weer. Zowel voor particulieren als bedrijven zijn de zonnepanelen aantrekkelijk en is het de moeite waard om te bekijken welke opties en voordelen je dat op gaat leveren.

Over het Nationaal Warmtefonds

De Energiebespaarlening wordt verstrekt uit het Nationaal Energiebespaarfonds. Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten (SVn) is aangewezen als uitvoeringsorganisatie en bemiddelaar van het Nationaal Energiebespaarfonds. Dat betekent dat je als particuliere huiseigenaar en als Vereniging van Eigenaren rechtstreeks contact met SVn hebt. Het fonds is gevuld door de Rijksoverheid, de Rabobank en de ASN Bank. Totaal is er €300 miljoen euro beschikbaar. Rente en aflossing stromen terug in dit fonds, zodat opnieuw Energiebespaarleningen kunnen worden verstrekt.

Bron: www.warmtefonds.nl

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kies voor een erkende installateur en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende zonnepaneel installateurs