Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Zonnepaneel-subsidies.nl Alle informatie over zonnepanelen!
Zonnepaneel-subsidies.nl

Dakdekker

Je hebt je dak een paar jaar geleden voorzien van een prachtig zonnepanelen systeem of bent van plan er een te laten plaatsen. Helaas ontdek je een beginnend lek in je dakconstructie waar ook al water doorheen begint te sijpelen. Daarbij komt dat eigenlijk je complete dak hard toe is aan een onderhoudsbeurt. Wat nu? Wanneer je zowel een dakdekker als je zonnepanelen installateur belt, dan komt dat helemaal goed. Wacht daar zeker niet te lang mee. Vooral bij waterschade is het met zonnepanelen op je dak heel erg belangrijk snel te handelen. Dit kan zeer gevaarlijk zijn.

Demontage en reparatie door specialisten

Ook in het geval van reparatie of onderhoud aan een dak met een installatie geldt: schoenmaker blijf bij je leest. Een dakdekker brengt een beschermende laag aan op ieder type dak, om dit te beschermen tegen weersverschijnselen als regenwater, wind en sneeuw. De dakdekker is gespecialiseerd in het renoveren en vervangen van je huidige dak. Een dakdekker vraag je daarom beter niet om je zonnepanelen systeem te demonteren alvorens aan de renovatie of het onderhoud aan je dak te beginnen. Hiervoor vraag je dan een betrouwbare zonnepaneel installateur. Samen kunnen ze ingeschakeld worden voor een dergelijk project. Dit voorkomt veel ellende achteraf. Overigens zijn er tegenwoordig wel steeds meer dakdekkersbedrijven die hun diensten aanvullen met installaties van zonnepaneel systemen.

Specialisten in subsidieregelingen

Naast installatie kennis kunnen ook deze bedrijven je alles vertellen over mogelijke subsidieregelingen. Voor zonnepanelen installaties gelden meestal verschillende lokale subsidiemogelijkheden. Daarnaast is er de teruggaaf van energiebelasting.

 

Offertes voor dakwerken ontvangen?

Kies voor een erkend dakdekker en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende dakdekkers