Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Zonnepaneel-subsidies.nl Alle informatie over zonnepanelen!
Zonnepaneel-subsidies.nl

Hybride auto's

Naast de standaard diesel- en benzineauto’s zijn er de laatste jaren steeds meer duurzame alternatieven voor de consument beschikbaar geworden, denk bijvoorbeeld aan de Volkswagen Jetta Hybrid of de Mitsubishi Outlander PHEV. De elektrische auto was een revolutie op de markt, zuinig en duurzaam, alleen kwam dit type auto met flinke nadelen. De batterij was redelijk snel leeg, moeilijk om overal op te laden en over het algemeen waren mensen er niet zo zeker van. Dat is uiteraard lastig en als oplossing voor veel van deze problemen werd vervolgens de hybride auto geïntroduceerd.

Ga waar je heen wilt

Zoals de naam al zegt is een hybride auto een mix tussen een auto met een elektrische en een benzine- of dieselmotor. Deze auto’s werken over het algemeen hetzelfde, de elektrische motor krijgt altijd voorrang en deze wordt als voornaamste aandrijving gebruikt. Wanneer de batterij op is wordt er teruggevallen op de verbrandingsmotor, zodat je niet bang hoeft te zijn dat je zonder batterij ergens stil komt te staan. Dit neemt één van de grootste problemen van de elektrische auto’s weg, namelijk de beperkte actieradius, met een reservemotor wordt dit aanzienlijk vergroot ten opzichte van een elektrische auto.

Groen

Eén van de voordelen van een hybride is dat je over het algemeen even zuinig bent als een elektrische auto. Wanneer de batterij op is begin je pas gassen uit te stoten en dit merk je vooral wanneer je de auto veel in de stad gebruikt. Met het constant optrekken en afremmen is een hybride ideaal en verbruik je een stuk minder.

 

Offertes voor elektriciteitswerken ontvangen?

Kies voor een erkende elektricien en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende elektriciens