Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Zonnepaneel-subsidies.nl Alle informatie over zonnepanelen!
Zonnepaneel-subsidies.nl

KvINL

KvINL is ontstaan uit de fusie van KBI (Stichting Kwaliteitsborging Installatiesector) en SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven) en opgericht ten behoeve van de kwaliteitsborging binnen de installatiesector. Opdrachtgevers, aanbieders en overheden werken binnen KvINL samen aan een onderscheidend en gegarandeerd kwaliteitsniveau van producten, processen en diensten in de installatiesector.

Voor installateurs is een kwaliteitslabel essentieel om zich in de markt te onderscheiden als vakman en technisch specialist en zich te profileren met een professioneel imago. Een kwaliteitslabel toont ook aan dat de installateur veel belang hecht aan kwaliteit van de interne werkprocessen en hoogstaande kwaliteit van het installatiewerk.

Alle activiteiten van SEI en KBI zijn per 1 januari 2014 onder KvINL voortgezet. Dit betekent o.a. dat:

  • installatiebedrijven voortaan bij KvINL terecht kunnen voor erkenningen en certificeringsregelingen;
  • KvINL erkennings- en certificeringsregelingen vaststelt en beheert;
  • via KvINL gecertificeerde en erkende bedrijven worden vermeld;
  • KvINL de bouw- en installatiesector en opdrachtgevers wegwijs maakt in en informeert over kwaliteitssystemen.

Erkenning of certificering?

Een kwaliteitslabel is voor de installateur een investering en moet dan ook passen bij de bedrijfsactiviteiten en strategische positionering van het installatiebedrijf. Een installatiebedrijf kan kiezen uit erkenning of certificering. Een erkenning is hét label om een gediplomeerd vakman te onderscheiden. Met een erkenning laat men zien over de juiste kennis en kunde te beschikken om het werk goed uit te voeren. Certificering is geschikt om aan te tonen dat de werkzaamheden volgens vaste voorschriften en procedures worden uitgevoerd.

De website informeert bezoekers over de mogelijkheden van certificering, accreditatie, erkenning en de ontwikkelingen binnen de door KvINL beheerde regelingen.

Lees verder op de website: KvINL

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kies voor een erkende installateur en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende zonnepaneel installateurs