Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Zonnepaneel-subsidies.nl Alle informatie over zonnepanelen!
Zonnepaneel-subsidies.nl

UNETO-VNI

Van de ongeveer 500 zonnepaneel installateurs is een groep aangesloten bij UNETO-VNI, hoeveel het aantal precies is is niet bekend. Bij het selecteren van een zonnepaneel installateur voor de installatie van jouw zonnepanelen kun je kijken of het bedrijf bij deze verening is aangesloten. Zo een lidmaatschap biedt ook jou voordelen, omdat onder meer de vakbekwaamheid van de installateur periodiek gecontroleerd wordt.

UNETO-VNI

UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Twee grote sectoren die essentieel zijn voor de Nederlandse economie. UNETO-VNI ‘staat’ voor deze sectoren. Als een van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland zijn we een factor van betekenis. Zo zijn we continu in gesprek met de overheid en de politiek, het onderwijs, de media, vakbonden en fabrikanten- en consumentenorganisaties.

Drie taken

De vereniging bestaat uit het secretariaat, de bestuurders en de actieve leden. Ze vormen de infrastructuur van UNETO-VNI en zorgen voor samenhang in de uitvoering van de kerntaken en voor onderlinge verbinding.

– Belangenbehartiging

Een optimaal speelveld creëren voor onze leden is de belangrijkste taak voor UNETO-VNI. Dat doen we door hun belangen centraal te stellen. Zo zijn we de gesprekspartner namens de sector voor de politiek in Den Haag en Brussel, de sociale partners en tal van koepelorganisaties. We vertolken de standpunten van de leden, op een krachtige en zelfbewuste manier. Dat doen we onder meer door ons lidmaatschap van MKB-Nederland en VNO-NCW. We oefenen invloed uit op de ontwikkeling van nieuwe wetgeving en nemen zelf ook veel initiatieven. Maar net zo goed zorgen we voor een gezond sociaal klimaat in de sector, bijvoorbeeld door met de werknemers een cao af te sluiten.

– Marktordening

UNETO-VNI is aanjager van innovaties en toont zich een actieve speler op maatschappelijk, sociaal en economisch gebied. Zo initiëren we veel onderzoek naar nieuwe ontwikkelingen om de kansen voor de sector bloot te leggen. Op deze wijze dragen wij bij aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken als vergrijzing, energiebesparing en verduurzaming.

Tegelijk creëren we kansen voor de sector: het is aan de leden om op de nieuwe ontwikkelingen in te spelen. Behalve door innovatie te stimuleren, geeft UNETO-VNI leden een steun in de rug door de waarde van het lidmaatschap van UNETO-VNI te benadrukken. Met ons merkbeleid laten we zien dat het lidmaatschap staat voor service en vakmanschap. Met campagnes brengen we nieuwe producten en oplossingen onder de aandacht. Zo creëren we voor onze leden onderscheidend vermogen in de markt.

– Dienstverlening

Om onze leden de juiste dienstverlening te bieden, investeert UNETO-VNI veel in de relatie met de aangesloten bedrijven. Om dat goed te kunnen doen, gaan we steeds verder met het inzetten van nieuwe media, CRM en werken we vaker met ondernemersprofielen. Zo kunnen we dienstverlening op maat bieden: de juiste informatie, via (online) publicaties, checklisten, apps en vakbladen. Kijk voor meer informatie op de website: Techniek Nederland.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kies voor een erkende installateur en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende zonnepaneel installateurs