Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Zonnepaneel-subsidies.nl Alle informatie over zonnepanelen!
Zonnepaneel-subsidies.nl

Subsidie sportverenigingen

Wist je dat er subsidie is voor zonnepanelen voor sportverenigingen? Vanaf 4 januari 2016 komen sportverenigingen in aanmerking voor een speciale subsidie. Zij kunnen dan namelijk geld krijgen van 30% op de kosten van de installatie. Dat is nog eens de moeite waard en daarmee wordt in een gemiddelde situatie de terugverdientijd verlaagd van zeven naar vijf jaar. Dit zorgt er voor dat een sportvereniging al na vijf jaar kan genieten van gratis zonnestroom. Dat is voor een vereniging echt iets unieks en daar moeten dus ook veel verenigingen gebruik van willen maken. Het gebruik van de zonnepanelen wordt door de overheid gestimuleerd en nu ook bij sportverenigingen.

Maatregelen subsidie sportverenigingen

Deze subsidieregeling is gunstig voor sportverenigingen. Daarbij is het plaatsen van zonnepanelen op sportkantines het meest interessant, de terugverdientijd is bijvoorbeeld erg kort. Het gaat vaak over sportaccommodaties met platte daken. Het is dan ook ideaal voor zonnepanelen omdat de sportvereniging hier dan een optimaal rendement haalt. Deze zonnepanelen kunnen netjes op het zuiden worden gericht. Nog meer voordelen waar zij hun voordeel mee behalen en dat zal dan ook een groot deel zeker willen ontdekken. Als je bij een sportvereniging werkt dan kun je nu bekijken of het voor jullie ook haalbaar is en wat de opties zijn. Vervolgens kun je bekijken wat de kosten zijn en aan de hand daarvan alle subsidies op een rijtje zetten. De zonnepanelen kunnen voor veel voordelen zorgen die je samen gaat bereiken.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kies voor een erkende installateur en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende zonnepaneel installateurs