Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Zonnepaneel-subsidies.nl Alle informatie over zonnepanelen!
Zonnepaneel-subsidies.nl

Zonnepanelen voor discotheken

Een duurzame toekomst wordt logischerwijs geassocieerd met de jeugd van nu en komende generaties. Het is belangrijk om vooral de jongeren bewust te maken van het belang om nu milieubewust te investeren in de toekomst. Betrek daarom de jeugd zoveel mogelijk bij duurzame keuzes die gemaakt worden. Leg daarnaast uit waarom vanzelfsprekendheden van vandaag de dag, morgen verdwenen kunnen zijn. Uiteraard kun je deze bewustwording ook op een luchtige manier teweegbrengen. Dit kan bijvoorbeeld door duurzame investeringen te doen in gelegenheden waar jongeren graag komen.

Zonnepanelen en energieopwekkende vloeren

Zo zijn er talrijke duurzame mogelijkheden voor discotheken op de markt. Binnen de discotheek kun je kiezen voor energieopwekkende vloeren. Deze vloeren zetten de bewegingsenergie die vrijkomt door het dansen om in bruikbare elektriciteit. Buiten kun je op het dak zonnepanelen plaatsen en zo de nodige duurzame energie opwekken. Om de nodige aandacht van de jonge discogangers en de gehele omgeving te vangen, kun je gekleurde zonnepanelen overwegen. Je kunt je logokleuren er in laten verwerken of kiezen voor een typische discokleur als roze.

Financiële ondersteuning

Waar je discotheek ook staat, iedere overheidsinstantie heeft als doelstelling groener te worden. Voor het plaatsen van zonnepanelen op discotheken is de landelijke Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+) van toepassing. Meer informatie hierover wordt gegeven door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Maar ook lokaal wil de overheid duurzaam investeren stimuleren. Dit betekent dat er mogelijk nog een andere subsidieregeling getroffen kan worden of dat je als discotheekeigenaar een speciale financiële bijdrage kunt krijgen.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kies voor een erkende installateur en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende zonnepaneel installateurs