Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Zonnepaneel-subsidies.nl Alle informatie over zonnepanelen!
Zonnepaneel-subsidies.nl

Zonnepanelen voor opslagplaats

Binnen de logistieke dienstverlening wordt veel aandacht geschonken aan duurzaam ondernemen. In deze sector vinden zeer veel handelingen plaats die direct van invloed zijn op het milieu en de omgeving. Transport is daar een belangrijk voorbeeld van. Om de CO2-uitstoot van vrachtwagens te verminderen wordt er door veel bedrijven geïnvesteerd in schonere motoren. Ook voor opslagplaatsen, magazijnen en distributiecentra zijn duurzame oplossingen mogelijk. Bijvoorbeeld door zonnepanelen op het dak te laten plaatsen.

Normeringen en uitstraling

Logistieke dienstverleners hebben in het algemeen een grote diversiteit aan klanten in hun portfolio. Meestal zijn deze klanten zelf ook bezig met het verduurzamen van hun bedrijfsvoering of hebben hier al grote stappen in gezet. Omdat deze dienstverlener bij de klanten van de klant komt, wordt er veel waarde gehecht aan een duurzame bedrijfsvoering door de logistiek dienstverlener. Om deze reden zorgen ze er voor dat ze volgens de laatste normeringen gecertificeerd zijn. De ‘International Organization for Standardization (ISO)’ heeft daarom de 14001-norm uitgevaardigd. Deze is gerelateerd aan het milieumanagementsysteem van een bedrijf. Daarnaast kan de dienstverlener verschillende niveaus behalen op de Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) prestatieladder. Duurzaamheid is hierin een sleutelonderdeel. Certificeringsbedrijven zullen onder de indruk zijn wanneer op de opslagplaats zonnepanelen prijken. Ook wanneer de klant op bezoek komt geeft dit een positieve uitstraling.

Plaatsing en gebruik

Het dak van een opslagplaats is door de grootte van het oppervlak zeer geschikt voor de plaatsing van zonnepanelen. De opgewekte energie kan voor reguliere zaken gebruikt worden maar ook voor speciale logistieke toepassingen zoals afvulmachines en verwarmde opslagruimtes.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kies voor een erkende installateur en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende zonnepaneel installateurs