Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Zonnepaneel-subsidies.nl Alle informatie over zonnepanelen!
Zonnepaneel-subsidies.nl

EIA

Zonnepanelen bieden hun eigenaren op verschillende manieren kansen om geld terug te verdienen of (via de overheid) terug te vragen. Dit geldt niet alleen maar voor particulieren en het is voor bedrijven ook mogelijk om op verschillende andere manieren geld terug te krijgen door te kiezen voor iets duurzaams. Zo kun je dus gebruik maken van EIA-regeling, Energie Investeringsaftrek.

Wat is EIA?

EIA houdt in dat je als ondernemer geld terug kunt krijgen bij bepaalde investeringen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een nieuw apparaat maar is dit ook beschikbaar in een duurzame variant? Let hier dan vooral op en geef dit aan bij de RVO, er is namelijk een uitstekende kans dat je in aanmerking komt voor een fiscaal voordeel.

Veel van deze technieken en apparaten staan op de zogenaamde Energielijst, dit is een lijst vol met codes met bepaalde technieken waarmee je als ondernemer in aanmerking komt voor fiscaal voordeel. Voor veel ondernemers is dit nog enigszins onbekend en het is belangrijk dat iedereen hiervan op de hoogte is. Duurzaam ondernemen en er zelf nog wat voor terug krijgen is de ideale oplossing voor zowel het bedrijf als de maatschappij, daarom wordt dit dan ook gesteund door de overheid en gestimuleerd. Producten die niet op deze lijst voorkomen worden dan ook niet gesubsidieerd. Ook in het geval van bijvoorbeeld de ISDE-regeling is er zo een milieulijst/apparatenlijst.

 

Offertes voor zonnepanelen ontvangen?

Kies voor een erkende installateur en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van vakspecialisten actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende zonnepaneel installateurs